Etusivu » Kumppanit

Yhteistyökumppanimme

Jaa sivu:

Pro Pilvipalvelut on koonnut yhteistyökumppaneistaan huippuammattilaisten joukon, jonka avulla asiakkaamme pystyy varmistamaan ja tehostamaan liiketoimintaansa sekä pienentämään juridisia riskejä.

Heidän avullaan on myös mahdollista saavuttaa kustannussäästöjä hyvien vinkkien ja mallien avulla.

Asianajotoimisto Legistum – Liikejuridiikan ammattilainen

Asianajotoimisto Legistum Oy:n palvelut keskittyvät yritysjuridiikan palveluihin, joihin sisältyvät monitahoiset lakipalvelut PK-yrityksille ja yrittäjille. Yritysjuridiikkaan osa-alueita ovat yhtiöoikeus, työoikeus, yrityskaupat, hallinto-oikeus, markkinaoikeus ja ympäristöoikeus, sopimukset, julkiset hankinnat, immateriaalioikeus sekä riidanratkaisu eri oikeusasteissa.

Kiinteistöt, mukaan lukien kiinteistöihin ja asunto-osakeyhtiöihin liittyvät asiat sekä näihin liittyvät riidat kuuluvat keskeisesti osaamisalueeseemme. Palveluumme sisältyvät kattavasti myös perhe- ja perintöoikeudelliset palvelut, näitä ovat muun muassa perunkirjoitus, testamentti, avioehtosopimus, ositussopimus ja edunvalvontavaltakirja palvelumme.

Lue lisää: www.legistum.fi


Legalwise -logo

Legalwise – Työoikeuden juridiikkaa

Työturvallisuudesta huolehtimiseen on myös oikeudellinen syy. Työsuojelu on yhteistoimintaa, ja työskentelyolojen kehittäminen edellyttää aktiivista yhteistoimintaa työnantajan ja työntekijöiden välillä.

Juristi voi auttaa varmistamaan, että työturvallisuusasiakirjat ja -käytännöt ovat mahdollisimman pitkälle lain velvoitteet täyttäviä. Lisäksi juristi voi auttaa ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. 

Asiakkaamme ovat yrittäjiä, pk-yrityksiä ja yksityishenkilöitä eri puolilta Suomea, jotka haluavat varmistua toimintansa lainmukaisuudesta jo etukäteen tai tavoittelevat nopeaa ja oikeudenmukaista ratkaisua syntyneeseen ongelmaan.

Lue lisää: www.legalwise.fi


TTH turvatapa -logo

TTH Turvatapa Tapani Hartikainen ky – työturvallisuuskonsultointi

Tarjoan yritykseni puitteissa työturvallisuuden asiantuntijapalveluja. Minulla on pitkä kokemus turvallisuusjohtamisesta suurteollisuusympäristössä ja alan parhaista käytännöistä yritysturvallisuuden eri osa-alueilta. Osaamista ja kokemusta hyödyntäen tarjoan turvallisuuskonsultointia asiakkailleni. Tuen asiakkaitani turvallisuuskulttuurin kehittämisessä ja vahvistamisessa kohti turvallisempaa ja viihtyisämpää työyhteisöä. 

Lue lisää: www.turvatapa.fi


Responsia Quality Solutions – Laadun ja yritysvastuun asiantuntija

Responsia Quality Solutions auttaa käytännönläheisen ja yrityksesi liiketoimintaa tukevan toimintajärjestelmän rakentamisessa. ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -standardit parantavat oikein sovellettuina yrityksesi asiakastyytyväisyyttä, tehostavat toimintaa, auttavat hallitsemaan riskejä ja takaavat turvallisemman ja viihtyisämmän työympäristön työntekijöillesi. Responsian asiantuntija auttaa yli 15 vuoden kokemuksella saamaan parhaan mahdollisen hyödyn standardeista yrityksesi kilpailukyvyn tueksi.

Palveluita ovat mm. laadunhallintajärjestelmien (ISO 9001), ympäristöjärjestelmien (ISO 14001) ja työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmien (ISO 45001) rakentaminen, GAP-analyysit yrityksesi tämänhetkisestä tasosta standardien vaatimuksiin nähden sekä laatu- ja ympäristökoulutukset.

Lue lisää: www.responsia.fi


Palvelua toteuttamassa

Nolwenture

Nolwenture vastaa Pro Pilvipalveluiden pilvipalvelun teknisestä toteutuksesta ja on erikoistunut verkkopohjaisten ja mobiilisovellusten suunnitteluun sekä kehitykseen, unohtamatta laaja-alaista asiantuntijaosaamista ohjelmistokehityksen ja sulautettujen ratkaisuiden parissa.

Lue lisää: www.nolwenture.com


Bittiguru

Bittiguru vastaa Pro Pilvipalveluiden verkkopalveluiden palvelin- ja verkkotunnusratkaisuista ja tarjoaa monipuolisesti palveluita it-ratkaisuihin yrityksille sekä yksityishenkilöille.

Lue lisää: www.bittiguru.fi


KV-Affairs

KV-Affairs tuottaa Pro Pilvipalveluiden palveluiden ja tietopankkien tekstisisällön. Yritys tekee myös teksti- ja kuva-aineistoa sanoma- ja aikakausilehdille sekä ammatillisille julkaisuille. KV-Affairs tuottaa myös yritysten, järjestöjen ja hankkeiden tiedotusmateriaalia ja ylläpitää asiakkaidensa mediasuhteita. 


Mainostoimisto DigiTimantti

Mainostoimisto DigiTimantti vastaa Pro Pilvipalveluiden sähköisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Yritys on erikoistunut laaja-alaisesti digitaalisen markkinointiviestinnän palveluihin.

Lue lisää: www.digitimantti.fi

Scroll to Top